Villa Majestic je moderni novoizgrađeni ugostiteljski objekat za smještaj u Bihaću. Majestic se nalazi na samoj obali rijeke, 1.2 km od centra grada i idealan je izbor za sve koji svoj odmor žele provesti u prirodnom, mirnom i tihom okruženju sa prekrasnim pogledima koji se pružaju iz naših smještajni jedinica. Svakoj smještajnoj jedinici se pristupilo s punom pažnjom da Vaš odmor, poslovni put učinimo vedrim i obojanim.  Majestic vam nudi klimatizirane hotelske sobe, te poslovne i obiteljske apartmane različitih kapaciteta.

Sve hotelske sobe sadrže TV ravnog ekrana i intergisani WiFi, radni sto, mini bar te te prostor za sjedenje uz pogled prema prirodnim ljepotama. U svakoj sobi se nalazi vlastita kupaonica s tušem, sušilom za kosu te besplatnim kozmetičkim priborom.

Apartmani Majestic Vam pružaju ugođaj kao da boravite u Vašem domu. Svaki od apartmana sadrži kuhinju potpuno opremljenu te sav kuhinjski pribor, vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu te besplatnim kozmetičkim priborom i odvojenim vlastitim toaletom. Svaki od apartmana ima i vlastitu terasu sa vanjskim namještajem, koja ga upravo čini idealnim za opuštanje nakon dugog dana u tišini i uz blagi žubor rijeka Una i Klokot. Svi apartmani sadrže i TV ravnog ekrana i integrisani WiFi, klima – uređaj, te prostor za sjedenje.

Po cijelom objektu Vam je dostupan jednako kvalitetan WiFi.

Neposredna blizina jedne od glavnih saobraćajnica u ovom dijelu čini Villu Majestic lako dostupnim.

U slučaju ranog dolaska ili kasnog odlaska Vam omogućujemo čuvanje Vaše prtljage.

Pored smještajnih jedinica, Villa Majestic Vam nudi mogućnost splavarenja duž cijele rijeke Klokot, ušću rijeka Klokot i Una, kao i na rijeci Uni. Te svu roštiljsku opremu u vrtu objekta i vanjsku zajedničku terasu.

U okviru našeg objekta je obezbjeđen i besplatni parking, za koji nije potrebna rezervacija. A na zahtjev je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/ do autobusne stanice.

Na recepciji Ville Majestic možete saznati sve o užoj i široj turističkoj ponudi kako Unsko – sanskog kantona, tako i Ličko – senjske i Karlovačke županije u susjednoj Hrvatskoj. Naš kraj je prepun prirodnih ljepota, parkova prirode, te historijskih spomenika, neki od njih su:

Nacionalni park „Una“ – udaljenost 50 kilometara

Nacionalni park „Plitvička jezera“ – udaljenost 34 kilometara

Baraćeve špilje – udaljenost 31 kilometara

Planina Plješevica – udaljenost 4 kilometara

Stari srednjovjekovni utvrđeni gradovi (Ostrovica, Sokolac, Ostrožac, itd.) – udaljenost 7 – 30 kilometara

Dobro nam došli. Villa Majestic

                   

Podaci o objektu

Ime objekta: Villa Majestic
Tip smještaja: apartmanski privatni smještaj pogodan za obiteljski odmor
Period rada: od 01.01 do 31.12.
Dolazak : od 14.00h do 21.00h

Poznavanje jezika: bosanski, engleski, njemački, turski
Vlastiti parking za osobna vozila i autobuse.

Udaljenosti

Parkiralište (uz samu Villu za sve goste)
Rijeka – 10 m
Exspres Restoran – 200 m
Pizzeria – 300 m
Benzinska stanica – 200m
Servis za automobile – 300m

Shoping centri – 1 km
Udaljenost od centra Bihaća – 1 km
Udaljenost do NP “Plitvička jezera” – 34 km
Udaljenost do NP “Una” – 50 km

Udaljenost do Zagreba  – 150 km
Udaljenost do Sarajeva  – 320 km
Udaljenost do Zadra  – 150 km